6. Ochrana osobních údajů 

6.1. Zákazník internetového obchodu www.sayyes24.cz dává již při registraci souhlas s tím, že údaje o něm a jeho nákupech budou shromažďovány a používány. S těmito údaji je zacházeno výhradně dle zákonem stanovených postupů a norem. Je to nutné kvůli vyřízení objednávky, reklamacím a dalším činnostem s tím souvisejícím. Informace o nákupech jsou ukládány do zabezpečené databáze. 

6.2. Od kupujícího jako fyzické osoby jsou při nákupu požadovány tyto údaje: jméno a příjmení, úplná poštovní adresa, telefonické spojení a e-mailová adresa. Tyto údaje jsou nezbytné k identifikaci, komunikaci s kupujícím, k realizaci prodeje zboží a zaúčtování platby za zboží. Pokud kupující nakupuje jako firma, potřebujeme navíc adresu sídla firmy, IČ a DIČ. 

6.3. Osobní údaje ani jiné informace nejsou poskytovány třetím stranám, přístup k nim mají pouze naši vybraní, prověření a řádně proškolení zaměstnanci (vyjma společností zajišťujících spediční služby nebo platební styk, které obdrží nezbytně nutné minimum informací o zákazníkovi, potřebné pro bezproblémové vyřízení konkrétní objednávky), slouží pouze pro účel zpracování objednávek, a to po dobu neurčitou. Za žádných okolností je neposkytujeme třetím stranám. Samozřejmě se řídíme zákonem číslo 101/200 Sb. o ochraně osobních údajů a informací. Jsme registrováni na Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem: 00073002/001. 

6.4. Vyhrazujeme si právo využít údaje kupujícího k zasílání informací o slevách, novinkách a dalších marketingových aktivitách. V každém takto zaslaném e-mailu je návod, jak nám jednoduše sdělit, že si toto kupující nepřeje a takové používání nám zakázat. Rovněž má kupující právo kdykoliv nám písemně sdělit jakékoliv změny, doplnění, žádost o zlikvidování všech osobních údajů, které nám dříve poskytl. 

6.5. Údaje o všech nákupech, reklamacích a další činnosti kupujícího v našem internetovém obchodě mají rovněž důvěrný charakter a podléhají stejným bezpečnostním pravidlům jako práce s osobními údaji. 

6.6. Používáním našeho internetového obchodu kupující souhlasí se shromažďováním a používáním osobních údajů v uvedené míře a souhlasí s výše uvedenými pravidly. 

6.7. Po uskutečnění objednávky, bude předán e-mail zákazníka společnosti Allegro Group CZ, s.r.o. (provozovateli Heureka) pro zaslání hodnotícího dotazníku v rámci služby „Ověřeno zákazníky“. Na uvedenou e-mailovou adresu bude v průběhu 10 dní od nákupu zaslán odkaz na dotazník, ve kterém může zákazník hodnotit kvalitu služeb a produktů, s čímž kupující výslovně souhlasí. 

6.8. Kupující vstupem na eshop www.sayyes24.cz souhlasí s ukládáním tzv. cookies a pixelových tagů v jeho počítači nebo jiném zařízení. 


Say Yes nabízí erekční kroužky, vibrátory, návleky na penisy a skleněná dilda